Kärlekskonsert

14 februari var det åter dags för Canorus årliga konsert på Alla Hjärtans Dag, även kallad Kärlekskonserten.  Gästartister var stjärnskottet Ida Wiklund från Örbyhus och bandet Funking skjorta från tierpstrakterna i norra Uppland. Ida både sjunger, musicerar och komponerar och har fått många fina utmärkelser, bland annat  Ted Gärdestadsstipendiet 2009. Funking Skjorta är ett sjumannaband, som inte helt oväntat spelar funk och soul.

Canorus bjöd bland annat på medryckande ABBA-låtar, Höga visan tonsatt med inspiration från Mellanöstern samt Helen Sjöholms paradnummer “Gabriellas sång”  från filmen Såsom i himmelen. I Canorus version var det gästartisten Ida Wiklund som var solist.

Se filmklipp på YouTube

Evenemanget skedde i samarbete med Stadsmissionen.

Ida Wiklund


Dela
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.