Säg det i toner – sommarkonsert 18 juni

 

Säg det i toner - konsert i juni 2014Den 18 juni, när försommaren är som vackrast, sjöng vi vår konsert “Säg det i toner” i Vänge kyrka, strax utanför Uppsala.

Det blev en omväxlande konsert med sånger av bland annat Olle Adolphsson och Ted Gärdestad, folkvisor och jazz, som Gershwins klassiska Summertime. Allt på temat sommar och kärlek. Kyrkan var fullsatt, trots att det var två dagar före midsommarafton och en vacker sommarkväll!

På flera låter fick vi fint ackompanjemang av den erkände Uppsalagitarristen Stefan Löfvénius. Helkör varvades med mindre konstellationer och solosång. Den vackra låten “May it be”, ledmotiv från Sagan om ringen-filmerna, framfördes av en kvartett och gav nog många av oss som lyssnade hudknotter.

Plats: Vänge kyrka, cirka 15 min bilväg från Uppsala (karta)
Tid: 18 juni kl 19.00

 

Dela
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.