Haydns Skapelsen i Berwaldhallen 5 november 2016

Canorus är inbjudna att delta i Akademiska körens i Stockholm 85-årsjubileum med en konsert i Berwaldhallen lördagen den 5 november.

Då ska vi, förutom att framföra ett kort eget program, få vara med om att sjunga i Haydns Skapelsen, del 1. Det är ett verk för tre sångsolister, fyrstämmig kör och orkester (Sandvikens symfoniorkester).

Solister är Hillevi Martinpelto, sopran, Thomas Volle, tenor och Nils Gustén, bas.

Akademiska körens dirigent Håkan Sund leder framförandet.

affisch_haydnTid och plats

Lördag 5 november 2016 kl 16.00 i Berwaldhallen, Stockholm.

Biljetter

Kan köpas på Berwaldhallens webbplats: http://berwaldhallen.ebiljett.nu/Home/tickets/1241/False . Välj “Ordinarie pris” och ange rabattkoden 4CAN alldeles innan du betalar, så får du 10 % rabatt på biljettpriset.

Kan också köpas via Berwaldhallens telefon 08-784 18 00 samt via Kultur Direkt vid Sergels Torg. Ange rabattkoden 4CAN där också. Bokade biljetter kan hämtas hos alla nämnda ombud. (Obs! serviceavgift kan tillkomma).

Dela
Det här inlägget postades i Konserter, senaste överst. Bokmärk permalänken.