Låt oss engagera er genom att engagera oss!

Canorus med solister framför Mario Castelnuovo-Tedescos Romancero Gitano på Universitetsaulans scen under Gitarrfestivalens final 2020. Som alltid under ledning av Katarina Reineck.

Canorus har ca 35 medlemmar, men om man föredrar en intimare känsla kanske en dubbelkvartett kan passa? Vi anpassar låtval och klädsel till tillfället, vi kan vara både strama och lite tramsiga – det som passar i stunden.

Den 3 maj var vi inbjudna att sjunga då Akademiska sällskapet hade sittning på Sveriges Lantbruksuniversitet, SLU. Canorus har även vid ett flertal tillfällen haft äran att få förgylla examensceremonin för Medicine Masters, och 3 juni är det dags igen. Vid jämna födelsedagar, disputationsmiddagar, adventsmingel – det finns många tillfällen då Canorus kan hjälpa till med inramningen. Vi har även sjungit vid ett par begravningar.

Vill du boka hos, eller har funderingar i den riktningen, tveka inte att ta kontakt!

korencanorus@gmail.com

Dela
Det här inlägget postades i Konserter, senaste överst. Bokmärk permalänken.