Jubileumskonsert 3 december!

Canorus sjunger i Berwaldhallen under ledning av Katarina Reineck.

Välkomna till en musikalisk promenad med kören Canorus längs Minnenas Esplanad – från vacker visa till gnistrande opera! Vi återvänder till visor och körverk som Canorus sjungit genom åren. Det blir ett musikaliskt pärlband från Olle Adolphson och Karin Rehnqvist till Giacomo Puccini och Johann Strauss d.y.

Längs esplanaden vandrar vi med Karin Ingebäck, en av Sveriges ledande lyriska sopraner och Anders Larsson, baryton, känd för sina Wagnertolkningar. De har båda gästat stora operascener i Europa. Konsertens pianist är Henrik Löwenmark, som grammisnominerats för årets bästa klassiska CD. 

Vi utlovar en konsert fylld med enkelhet och festyra där vi färdas från mörker till ljus, allt under ledning av vår dirigent Katarina Reineck och konferencier Magnus Dahlerus. Låt dig ryckas med i denna glädjefyllda kavalkad!

När: 3 december kl 16.00. Två akter med paus.
Plats: Missionskyrkan i Uppsala
Biljetter: Biljetter köps via webben på kulturbiljetter.se
Vid frågor kontakta Kulturbiljetters kundtjänst på
info@kulturbiljetter.se, 08-50 25 40 80.

Följ oss i sociala medier!
www.facebook.com/CanorusUppsala
www.instagram.com/canorusuppsala

Dela
Det här inlägget postades i Konserter, senaste överst. Bokmärk permalänken.