Canorus Jubileumskonsert 3 december!

Canorus, Karin Ingebäck, sopransolist, och Henrik Löwenmark, piano, framför ett stycke ur Brahms Ein deutsches Requium, under ledning av Katarina Reineck.

Välkomna att lyssna på ett smakprov från Canorus Jubileumskonsert “Minnenas Esplanad – från vacker visa till gnistrande opera”.

Längs Minnenas Esplanad vandrade vi med Karin Ingebäck, en av Sveriges ledande lyriska sopraner och Anders Larsson, baryton känd för sina Wagnertolkningar. De har båda gästat stora operascener i Europa. Konsertens pianist var Henrik Löwenmark, som grammisnominerats för årets bästa klassiska CD. Allt under ledning av vår dirigent Katarina Reineck och konferencier Magnus Dahlerus.

Det blev en konsert fylld av både enkelhet och festyra, med ett musikaliskt pärlband från Olle Adolphson och Karin Rehnqvist till Brahms, Giacomo Puccini och Johann Strauss d.y. På Canorus youtube-kanal finns fler inspelningar från konserten:
Canorus youtube-kanal

Följ oss i sociala medier:
www.facebook.com/CanorusUppsala
www.instagram.com/canorusuppsala

Dela
Det här inlägget postades i Konserter, senaste överst. Bokmärk permalänken.