Kulturnatten – Canorus, Harmony Heights och SPES uppmärksammar suicidpreventiva dagen

På Kulturnatten den 14 september uppmärksammar vi och kören Harmony Heights den suicidpreventiva dagen tillsammans med SPES, Riksförbundet för SuicidPrevention och EfterlevandeStöd. Vi lyfter frågan där alla kan göra skillnad!

Sång av körerna varvas med information från SPES och berättelser från verkligheten. Vi sjunger sånger av bland annat Benny Andersson, Py Bäckman och Lars-Erik Larsson. Det kommer att bli vackert och stämningsfullt.

Dirigent för Canorus är Katarina Reineck, Harmony Heights leds av Mari Pettersson.

Plats: Helga Trefaldighets kyrka, Uppsala
När: 14 september kl 19
Biljetter: Fri entré
Riksförbundet för SuicidPrevention och EfterlevandeStöd

Dela
Det här inlägget postades i Konserter, senaste överst. Bokmärk permalänken.