Vandrande konsert i Botan 30 augusti 2020 – Inställd

På grund av det rådande coronaläget är den vandrande konserten tyvärr inställd.
Följ med oss på en vandring i Botaniska trädgården där du får lära mer om Uppsalas fantastiska historia! Canorus ger i samverkan med Uppsala universitets linneanska trädgårdar en vandrande konsert med stadsguide i Botaniska trädgården söndagen den 30 augusti.

Konserterna genomförs tillsammans med stadsguide Marie Almquist. Dirigent  är Katarina Reineck. För att inte bli fler än 50 personer delas kör och publik upp i mindre grupper som vandrar tillsammans – men på behörigt avstånd – mellan tre olika anhalter i trädgården.

Vid regn ställs konserten in.

  • Datum: 30 augusti, kl. 14.00–15.00 På grund av det rådande coronaläget är den vandrande konserten tyvärr inställd.
  • Plats: Botaniska trädgården, Villavägen 6. Vi samlas vid Orangeriets pelartrappa för uppdelning i grupper.
  • Biljetter: 100 kr. På grund av coronapandemin säljer vi ett begränsat antal biljetter, i enlighet med Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Biljetter förmedlas endast via e-post till biljettercanorus@gmail.com. Via autosvar får du vidare instruktioner.
Dela
Det här inlägget postades i Konserter, senaste överst. Bokmärk permalänken.